A dalt una foto de la policia municipal de Barcelona confiscant un gos que molestava als veïns a Ciutat Vella, al centre turístic per excel.lència. 

A Suïssa on el nivell de Qualitat de Vida és dels més alts de tota Europa, un gos que molesti els veïns es confiscat a la primera queixa.

Creiem que la zona de pipicà dels gossos pot ser necessària però que no s'hauria d'ubicar a la Platja Gran de l'Estartit que és l'essència del turísme d'aquest poble. La Platja s'ha de protegir i la sorra no s'ha de barrejar amb escrements de gossos. Molta gent un cop vist el "panorama" marxarà a una altra platja més neta la propera vegada. Es podrien habilitar uns camps a l'entrada de l'Estartit si es vol aquest tipus de turisme (o a les Dunes que ja se les va deixar perdre la EMD, igual que Cala Pedrosa) que per altre part som de l'opinió que molesta i molesta molt, i a tots els altres tipus de turistes. Som del parer que cada tipus de turista han de tenir el seu espai de lleure separat d'altre tipus per no entrar en conflicte i oferir alta qualitat. O almenys que no es sigui excessivament tolerant amb el soroll per part de la policia i autoritats.

A més això fa el poble molt poc bonic i estètic a la platja, més aviat un lloc per fugir-ne.

Com que les voreres del carrer del Port ja estan fetes una merda, proposem que facin un pipicà on hi han totes les deixalles en restinyera (je, je, je). Al menys els banyistes que prendran el sol i passejaran per la platja estaran lliures de lladrucs i de merdes de gos.

Creiem també que com el govern municipal Torroellenc ha d'ésser molt d'animals, també com a ciutadà de l'Estartit tenim dret a anar a passejar el gos a l'essència de Torroella. Aleshores, per què no hi posen un pipicà als voltants de la seva essència turística, a la plaça de la Vila?

I com a bons caganers, senyors si els gossos tenen el dret de cagar-s'hi per què no n'hem de tenir nosaltres si ens venen unes punxades de mal de ventre i en tenim ganes? (je,je) 

Visca els Caganers!!

I per Cagades, les que es descriuen o denuncien a aquest web. 

Humor de "perrus"

     Vianants Som Tots                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Voreres Lliures

Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started